International Transfer of Human Remains

Wanneer een dierbaar familielid overlijdt, moeten door de nabestaanden veel zaken geregeld worden.
Zeker wanneer het overlijden in het buitenland heeft plaatsgevonden, of wanneer de wens bestaat om de uitvaart
-een begrafenis of crematie- in het buitenland te laten plaatsvinden.

085-1306447

Repatriëring is ruim 25 jaar gespecialiseerd in internationaal rouwvervoer van overledenen naar het buitenland of terug naar Nederland.

Daarnaast verzorgen wij samen met collega’s de hele organisatie rondom de uitvaart

zodat de nabestaanden zich op geen enkele manier zorgen hoeven te maken,

maar erop kunnen vertrouwen dat de gebeurtenis waardig en respectvol zal verlopen.

Dit kan wel tot 45% korting opleveren dan bij de grote uitvaart ondernemer Dela.

body-transfer

Nederlands

Wij van Repatriëring zijn er van bewust dat niet iedereen de financiële middelen heeft om een luxe uitvaart te regelen.

Wanneer een dierbaar familielid overlijdt, moeten door de nabestaanden veel zaken geregeld worden.

Zeker wanneer het overlijden in Nederland of het buitenland heeft plaatsgevonden, of wanneer de wens bestaat om de uitvaart (Begrafenis of Crematie) in Nederland of in het buitenland te laten plaatsvinden.

Engels

We at Sober & Stijl funerals are aware that not everyone has the financial means to arrange a luxury funeral.

When a dear family member dies, many things have to be arranged by the next of kin. Certainly if the death took place in the Netherlands or abroad,

or if there is a wish to have the funeral (burial or cremation) in the Netherlands or abroad.

Pools

Repatriation mamy świadomość, że nie każdy ma środki finansowe na zorganizowanie luksusowego pogrzebu.

Kiedy umiera kochany członek rodziny, najbliżsi krewni muszą załatwić wiele spraw.

Na pewno jeśli śmierć nastąpiła w Holandii lub za granicą, lub jeśli istnieje życzenie pogrzebu (pogrzebu lub kremacji) w Holandii lub za granicą.

Perzisch

ما در Repatriation آگاه هستیم که همه منابع مالی برای ترتیب دادن یک مراسم تدفین مجلل را ندارند.
وقتی یکی از اعضای عزیز خانواده فوت می کند، بسیاری از امور باید توسط بستگان بازمانده ترتیب داده شود.
به خصوص زمانی که مرگ در هلند یا خارج از کشور اتفاق افتاده است، یا زمانی که تمایل به انجام مراسم خاکسپاری (دفن یا سوزاندن) در هلند یا خارج از کشور وجود دارد.

Noors

Vi i Repatriering er klar over at ikke alle har økonomiske ressurser til å arrangere en luksusbegravelse.
Når et kjært familiemedlem dør, må mange saker ordnes av de etterlatte.
Spesielt når dødsfallet fant sted i Nederland eller i utlandet, eller når det er et ønske om å få begravelsen (begravelsen eller kremasjonen) til å finne sted i Nederland eller i utlandet.

Italiaans

Noi di Rimpatrio siamo consapevoli che non tutti hanno le risorse economiche per organizzare un funerale di lusso.
Quando muore un caro membro della famiglia, molte questioni devono essere risolte dai parenti sopravvissuti.
Soprattutto quando la morte è avvenuta nei Paesi Bassi o all’estero, o quando si desidera che il funerale (sepoltura o cremazione) abbia luogo nei Paesi Bassi o all’estero.

Repatriëring naar het buitenland / Wat te doen na overlijden in het buitenland?

Waar je ook bent in de wereld, iedereen kan onverwachts overlijden. Iemand kan overlijden door een natuurlijke dood, een misdrijf, vanwege een ernstige ziekte of een ongeval.

Indien iemand in het buitenland overlijdt is het belangrijk om te weten onder welke omstandigheden hij/zij is overleden. Is het een overlijden in het ziekenhuis of buiten het ziekenhuis, is het een natuurlijk of niet-natuurlijk overlijden.

Een niet-natuurlijk overlijden is als iemand overlijdt ten gevolge van een misdrijf of ongeval. Voor een persoon die overlijdt in een ziekenhuis wordt door een arts van het ziekenhuis een akte van overlijden opgemaakt.

Tevens wordt er in de gemeente waar iemand is overleden aangifte gedaan van het overlijden. Het overlijden kan ook worden geregistreerd bij een consulaat. Als iemand buiten het ziekenhuis overlijdt moet een arts komen die een akte van overlijden opmaakt.

Net zo als bij een overlijden in het ziekenhuis moet er aangifte worden gedaan van het overlijden.

Als het overlijden het gevolg is van een ongeval of misdrijf wordt er direct contact opgenomen met de politie en een arts. Omdat er eerst onderzoek door de politie moet worden verricht wordt het lichaam in beslag genomen.

Zodra het onderzoek klaar is wordt het lichaam vrijgegeven voor vervoer naar Nederland. Hoe vindt repatriëring na overlijden plaats vanuit het buitenland?

Het stoffelijk overschot wordt gerepatrieerd. Een repatriëring wordt verzorgd door de nabestaanden in samenwerking met een uitvaartonderneming (in het land van overlijden) .

Wij verzorgen de wettelijke formaliteiten ter plaatse. De overledene moet worden verzorgd voor het vervoer, formaliteiten aan de grens (op het vliegveld of per auto) moeten worden geregeld.

Vaak wordt het lichaam van een overledene gebalsemd omdat tussen het tijdstip van overlijden en de begrafenis/crematie vaak meer tijd zit dan dat iemand in Nederland overlijdt.

Als het vervoer naar Nederland per vliegtuig plaatsvindt wordt de overledene vervoerd in een zinken kist die volledig afgesloten is. Als de overledene in Nederland is aangekomen kan de begrafenis/crematie plaatsvinden.

In de plaats van overlijden is een akte opgemaakt die moet worden ingeschreven bij de burgerlijke stand van de woonplaats van de overledene.

Voor het overbrengen van overledene tot volledige uitvaart in Nederland of andere landen kunt u op ons rekenen.Vervoer met auto is tot 2000 km goedkoper dan met vliegtuig. Omdat prijzen kunnen verschillen kunt u met ons contact op nemen.

Met auto wordt er € 1,21 ct/km berekend Het stoffelijk overschot wordt gerepatrieerd. Een repatriëring wordt verzorgd door de nabestaanden in samenwerking met een uitvaartonderneming (in het land van overlijden).

Wij verzorgen de wettelijke formaliteiten ter plaatse.

De overledene moet worden verzorgd voor het vervoer, formaliteiten aan de grens (op het vliegveld of per auto) moeten worden geregeld.

Vaak wordt het lichaam van een overledene gebalsemd omdat tussen het tijdstip van overlijdenen de begrafenis/crematie vaak meer tijd zit dan dat iemand in Nederland overlijdt.

Bekijk de website en neem Direct Contact met ons op!

Transport kosten. Dag en nacht bereikbaar.

Wat is repatriëren?

Een repatriëring is het terughalen van iemand uit een situatie waarin deze niet graag wil blijven zitten. Letterlijk betekent het ‘het terughalen naar het vaderland’.

Repatriëring uit het buitenland kan alleen als het medisch verantwoord is en het mag om iemand uit het buitenland naar Nederland te vervoeren.

De handeling of het proces van het herstellen of terugbrengen van iemand of iets naar het land van herkomst, loyaliteit of burgerschap.

Repatriëren jullie binnen 24 uur?

Repatriëren wordt gedefinieerd als het terugbrengen naar of terugsturen naar het land van geboorte of herkomst.

Een voorbeeld van repatriëring is dat een in Italië geboren Amerikaans staatsburger naar Italië terugkeert.

Een voorbeeld van repatriëren is het terugsturen van soldaten naar hun thuisland.

Begraven of cremeren in het buitenland, is dat mogelijk?

Ja, dat is tegenwoordig geen probleem. Steeds meer mensen die niet in Nederland geboren zijn, willen begraven worden in hun land van herkomst.

Een uitvaart in het buitenland brengt wel extra kosten met zich mee, zoals reiskosten. Wilt u zich verzekeren voor de kosten van een uitvaart, bekijk dan de mogelijkheden van onze uitvaartverzekering.

Ik woon in het buitenland en wil begraven worden in Nederland, wat nu?

Als u langer dan 90 dagen in Nederland wilt blijven en u bent geen onderdaan van een EU-land, Liechtenstein, Noorwegen, IJsland of Zwitserland, dan heeft u een verblijfsvergunning nodig. Vaak heeft u ook een machtiging tot voorlopig verblijf (MVV) nodig om Nederland binnen te komen.

Wat gebeurt er als iemand tijdens een verblijf in het buitenland overlijdt?

Bij een overlijden tijdens een reis in het buitenland kunt u een beroep doen op de alarmcentrale van uw reisverzekeraar of zorgverzekeraar. Deze centrale regelt de ‘repatriëring’ naar Nederland.

Dit betekent dat de overledene wordt vervoerd naar zijn of haar woonplaats. Daarna kan de uitvaart worden geregeld.Heeft u geen reisverzekering of zorgverzekering die hulp biedt bij overlijden in het buitenland?

Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Repatriëring  via +31(0)85 -1306447 of +31(0)6-14601760.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@repatiering.nl.nl. Wij hebben medewerkers die gespecialiseerd zijn in repatriëring. Zij helpen u graag en regelen in overleg met u de repatriëring en alle zaken daaromheen.

Moet je verzekerd zijn om gerepatrieerd te worden?

De repatriëringsdekking, ook wel repatriëring van het stoffelijk overschot genoemd, is vaak inbegrepen in de reisverzekeringsplannen. Als iemand met deze polis in het buitenland overlijdt, voorziet de dekking in het vervoer van het overleden stoffelijk overschot terug naar het thuisland.

Aeroflot – Aer Lingus – AeroMexico – Air Canada – Air Europa – Air Ukraine International – Alitalia – American Airlines – Austrian Airlines -British Airways -Brussels Airlines – Cathay Pacific – China Airlines – China Eastern -China Southern -Delta Air Lines -EasyJet -Emirates – tihad – Eva Air -Finnair – Gruda Indonesia – Jet Airways – KLM -Korean Airlines- Lot -Lufthansa -Malaysian Airlines – Qantas – Qatar Airways – Royal Air Maroc- Singapore Airlines – Swiss -TAP Air Portugal – Transavia -Turkish Airlines.

Rouwvervoer - Repatriëring - Almada Portugal
Rouwvervoer - Repatriëring - Iseo Frankrijk
Rouwvervoer - Repatriëring - Engeland

Onze broer is op een intens verdrietige manier aan zijn einde gekomen. Daar hoorde een sober afscheid bij, vonden wij. Maar we hebben ook rekening gehouden met hoe hij zelf in het leven stond. Hij hield niet van gedoe. Zijn afscheid bij Sober en Stijl was daarom goed zoals het was. Het heeft ons zelf ook aan het denken gezet over onze eigen uitvaart. Het hoeft namelijk niet altijd heel uitgebreid met veel mensen, veel bloemen, veel koffie en broodjes, muziek etc. Sober.. ook best een hele mooie manier om afscheid te nemen van een dierbare. Wij raden Eric van Sober en Stijl dan ook ten zeerste aan.

Cijfer: 8

H.N. Schuurman

Beste Eric, na de ontmoeting die we hadden wist ik dat ik met iemand te maken had die bijna net zo is als ik, daarom leg ik mijn crematie met “plezier” bij jou neer. Bedankt voor ons lange gesprek thuis, je liet me zien wie je bent, en ik waardeer je zeer. Bedankt dat je het idee opperde om het bij mij thuis te doen, dat geeft mij rust en vrede.
Alvast bedankt voor alles en wens je een voorspoedig leven met veel geld. Thanks, Rob
R. van Eijsden

Wat een top bedrijf .
Erik heeft me telefonisch bijgestaan en geholpen met onderhandelingen enzo, hij is zeer klantvriendelijk en klantgericht .
Hij heeft een hoop voor me uit kunnen zoeken omdat ik geen contact had met de inmiddels overledene
Erik staat serieus 24/7 voor je klaar als je ergens mee zit .
Echt een kanjer , ik ben zeer goed door hem begeleid in wat de vervolgstappen waren .

Cijfer: 10

Ga zo door , je bent zeer klantgericht en geeft goede adviezen.

Cynthia

Wat een geweldig mens is Eric. Warm en liefdevol en niets was hem te veel.
Ook de wijze waarop hij mijn zusje uit huis heeft gedragen samen met ons was zo mooi en respectvol.
Het bloemetje achterlaten op het lege bed heeft ons die dag ontzettend geraakt. Prachtig!
Van begin tot einde was het tot in de puntjes top. Ook het hart met haar naam op de kist was een klein gebaar met een grootse impact.
Wij kunnen terugkijken op een mooie, liefdevolle uitvaart van mijn zusje.
Heel veel dank aan Erik, voor zijn goede zorgen en voor de mens die hij is.
.

Cijfer: 10

Renate Jansen

Heeft u informatie nodig?

Geen uitvaartondernemer bel dan direct 06-14601760

Begrafenis of crematie u kunt bij ons terecht.

Chat openen
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar.
(whatsapp en sms mogelijk)