Uitvaartverzekeringen

Bel vrijblijvend of u genoeg verzekerd bent. Wij kunnen de uitvaart voor u verzorgen, ongeacht waar u verzekerd bent. Wij kunnen de uitkering bij de verzekeringsmaatschappij voor u aanvragen. De uitkering brengen wij volledig inzichtelijk in mindering op de eindfactuur, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

U beslist wie de uitvaart voor u verzorgt, óók als u elders verzekerd bent. Het maakt niet uit welke verzekering u heeft of bij wie u verzekerd bent, of het een kapitaalverzekering, een deposito of een verzekering in natura is.
U bent niet verplicht de verzekeraar uw uitvaart te laten verzorgen maar gebruikt deze verzekering voor de betaling van de uitvaartnota. Soms leidt dit bij een naturaverzekering tot een vermindering van het bedrag dat de verzekeraar vergoedt maar door de besparingen die ik voor u realiseer zijn de uiteindelijke kosten van uw uitvaart onder de streep meestal lager.
Ik regel het voor u.
Als u dat wenst dien ik bij uw verzekeraar het verzoek in voor de uitkering van de uitvaartpolis of informeer ik naar het bedrag waar u recht op heeft.

Voor meer vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op

Tel: 085-1306447 of via ons contact formulier

Bij overlijden bel: 085-1306447

Wilt u een repatriëring melden? vul ons intake formulier in.

Hoofdkantoor

Kantoor België

Binnenkort in uw eigen taal .. Soon in your own language .. Bald in Ihrer eigenen Sprache … resto nella tua lingua … Pronto en su propio idioma…

 Bientôt dans votre propre langue… Wkrótce we własnym języku … Drīz jūsu dzimtajā valodā … Наскоро на свој јазик

Nederlandse uitvaarten - Surinaamse uitvaarten - Moslim uitvaarten.

© 2005 - 2021 All rights reserved - Repatriëring internationaal

Chat openen
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem vrijblijvend contact met ons op.
(whatsapp en sms mogelijk)