Waarom repatriering

Waarom repatriëring? 

Aan het roer van uitvaartplanners staan echte professionals in de uitvaartbranche. Samen hebben wij jaren aan ervaring. Met Moer  willen wij een waardig afscheid bieden voor een lage prijs. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons grote netwerk, opgebouwd in de 20 jaar dat wij actief zijn in deze branche.

Met zeer gunstige prijsafspraken met crematoria, begraafplaatsen en diverse leveranciers kunnen wij u verzekeren van minimale kosten bij een uitvaart. In feite bieden wij  hetzelfde als alle andere uitvaartorganisaties; een complete uitvaart. Er is echter één groot verschil. En dat is de prijs.

Wij hanteren een laag tarief, maar leveren wij wel een volwaardige service. We zijn open en eerlijk over wat de uitvaart gaat kosten, zodat u weet waar u aan toe bent. Daardoor kunt u op basis van het beschikbare budget, de gewenste uitvaart samenstellen. U betaalt alleen voor de diensten die u gebruikt.

Zo blijven de kosten van de uitvaart te overzien.

Repatriëring staat voor:

 • Transparantie.
  Alle uitvaartkosten zijn zichtbaar op onze website en worden vooraf met u doorgenomen. Bovendien wordt u achteraf niet onaangenaam verrast door naheffingen of andere on verwachte kosten.
 • Deskundigheid.
  Wij hebben zelf jarenlange ervaring en werken uitsluitend samen met professionals uit de uitvaart branche.
 • Persoonlijke begeleiding.
  Om een waardig afscheid te kunnen verzorgen is persoonlijke begeleiding voor ons van groot belang. Dit geldt zowel bij het voorbereiden als bij het uitvoeren van de uitvaart.
 • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  Wij bieden een goedverzorgde uitvaart voor een zeer laag tarief.
 • Volledige onafhankelijkheid.
  Doordat wij volledig onafhankelijk zijn kunt u met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. Boven dien proberen wij geen extra diensten of goederen van anderen aan u te verkopen.

Voor meer vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op

Tel: 085-1306447 of via ons contact formulier

Chat openen
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Onze uitvaartverzorgers staan voor u klaar.
(whatsapp en sms mogelijk)